Permanente make-up

Bij Ithentic Beauty kan je vanaf september ook terecht voor permanente make-up. Deze zal worden verzorgd door een externe PMU specialiste die gespecialiseerd is in medische tattoo's.

Natuurlijke schoonheid accentueren door middel van pigmentatie van de wenkbrauwen, de lippen en het tepelhof is hun handelsmerk.

Waarom?
Iedereen ziet er graag goed uit! Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen,
want die hebben we meestal niet. Met Permanente Make-up bent u zo klaar, waarheen u ook gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour én je make-up zit steeds perfect.

Ideaal!
Voor iedereen die er perfect wenst uit te zien. Voor iedereen met een actieve levensstijl, gaat zwemmen of sporten. Voor iedereen die smalle lippen, een vage lipcontour of geen volle wenkbrauwen heeft. Voor mensen die contactlenzen dragen. Voor mensen met fysieke belemmeringen, waardoor ze zelf moeilijk make-up kunnen aanbrengen.
Huidirritaties door gebruik van klassieke cosmetica zijn daarenboven voorgoed verleden tijd.

Wat?
Permanente Make-Up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid
worden gebracht. Het resultaat is Make-Up dat perfect blijft voor lange tijd (3 tot 5 jaar).
Invloeden van buitenaf, zoals zon en afschilfering van de huid verbleken de make-up. Deze kan later naar wens terug verdonkerd worden. Je Permanente Make-up ziet er altijd
professioneel aangebracht uit. Kwaliteit gaat echter boven alles, waarbij ervaring en inzicht
van het grootste belang zijn. Voor je gezicht kies je toch alleen het beste!

Veilig!
Onze techniek is een volkomen veilige methode. Er wordt een verzachtende zalf
aangebracht, wat mogelijke pijn bijna volledig wegneemt. Het is ons doel elk ongemak voor u te vermijden. De PMU specialiste werkt volledig volgens de wettelijke voorschriften en binnen de geldende verzekeringsnormen.

 

Prijzen op aanvraag

Deze behandelingen worden enkel op bepaalde data ingepland en mits betaling van een voorschot van % 50. Kom je niet opdagen zonder dit tijdig te laten weten, dan ben je je voorschot kwijt.

 
Voor meer informatie kan je een mail sturen naar Lindsay@ithenticbeauty.com.